Akcija!

Korektor drže

Visoko povpraševanje

Korektor drže vam poravna zgornji del hrbta v pravi položaj.
Izboljša držo hrbtenice in celega telesa. Uporabljate ga lahko v službi ali vsakodnevnim gibanjem. Zasnovan je za zmanjšanje pritiska in bolečin v hrbtenici in zgornjem delu hrbta.

17.99

34,99€17,99€+brezplačna dostava!

Količina:

1x17,99€/kos
Top izbira
2x14,39€/kos
3x12,59€/kos
Veliko povpraševanje! Na zalogi samo še 8 izdelkov !
Trenutno si ta izdelek ogleduje 159 ljudi!
Šifra: HP3125 Kategorija:

Opis

Korektor drže vam pomaga pri treniranju mišičnega spomina: slaba drža se razvija več let in lahko prispeva k razvoju stanj, kot so bolečine v vratu ali ramenih, bolečine v hrbtu, osteoporoza, skolioza, poševna ramena in poševnost. Korektor drže vaše telo prisili, da prevzame pravilno držo.

Pravilna drža: korektor drže naravnajte vašim meram, tako, da udobno potegne ramena nazaj in vi lahko vadite uravnavanje hrbtenice. Če ves dan sedite v službi ali pisarni, tvegate trajne poškodbe hrbta oziroma hrbtenice. Trenirajte držo s to nadomestno rešitvijo, da izboljšate splošno zdravje hrbtenice.

Pred in po uporabi…

Korektor drže pred in po uporabi

Kakovosten material, ki diha

Korektor drže podrobnosti

Korektor drže je uporaben tudi med vadbo

Korektor drže uporabnost

Vas boli hrbet med  branjem, delom?

Korektor drže uporabnost

Korektor drže je neopazen pod obleko

Korektor drže pod obleko

Zmanjšajte bolečino: zasnovan je tako, da zmanjša pritisk na boleče točke v hrbtenici in zgornjem delu hrbta, nepravilno nagibanje naprej in slabo držo. Prav tako odpravlja bolečine v vratu ter zmanjšuje glavobole.

Korektor drže je enostavno natakniti ali odstraniti, pa tudi udoben je za nošenje. Ostane skrit pod srajco ali bluzo, hkrati pa vam nudi maksimalno podporo hrbta v ramenih.

Izdelan je iz kakovostnih vendar lahkih materialov, ki dihajo in ne povzročajo neželenega potenja.

Za najboljše rezultate …

Korektor drže je treba nositi vsak dan eno uro, najprej dvakrat na dan. Ko se hrbet ali ramena prilagodijo, se drža zaradi mišičnega spomina izboljša. Kasneje dodajte 15 – 30 minut več na sejo. Korektor drže je namenjem le fiksiranju drže in ne zagotavlja stalne opore.